Talent
onboarding

Elk talent start met een uniek Insights Discovery ontwikkelingsadvies. Make a perfect start

Meer inzicht in je
nieuwe medewerkers?

Wil je tijdens het onboarden van nieuwe medewerkers voorkomen dat wederzijdse verwachtingen en beeldvormingen een eigen leven gaan leiden en dat tot een ongewenst verloop leidt? Laat ons je helpen met Talentonboarding!

Het gevoel van persoonlijk succes, ofwel werkgeluk, van een medewerker is een voorwaarde voor de schaalbaarheid van succes. Als meer mensen hetzelfde gevoel van succes met elkaar delen, wordt het samen werken en presteren steeds makkelijker en een onderdeel van “de organisatiecultuur”. Werkgeluk is in die zin een doorvertaling van professioneel succes naar een dieper gelegen persoonlijke intrinsieke drijfveer of zingeving. Een belangrijke katalysator voor persoonlijke groei en effectiviteit.

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich; de combinatie van deze vier kleuren maakt ons uniek. De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien.

Lees verder

Hoe werkt het?

Door onze online vragenlijst in te vullen, krijgt de medewerker een persoonlijk Insights Discovery profiel. Met dit uiterst krachtige instrument kunnen we het onboardingsprogramma afstemmen op de persoonlijke behoefte van de medewerker, communicatie verbeteren en teams helpen om elkaars unieke bijdragen te waarderen en benutten.

'ik wil meer inzicht'

Waarom Talentonboarding?

  • Geef en krijg inzicht in de drijfveren van nieuwe medewerkers
  • Een betere afstemming van het inwerkprogramma op de persoonlijke behoefte van de nieuwe medewerkers
  • Faciliteert direct instrumenten voor het benutten en ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit
download brochure
BrochureDownload_onboarding
reCAPTCHA

Projecten

Business: Office Depot

19 mei 2019

Lyondell

Chemie: LyondellBasell

19 mei 2019

Zorg: ZBVO

10 mei 2019