RPO met Talentsourcer

Doe nu de RPO scan en ontvang binnen enkele werkdagen een advies over de toegevoegde waarde van onze RPO vorm voor jouw organisatie.

RPO met Talentsourcer

RPO (recruitment process outsourcing) is inmiddels een bekend instrument dat organisaties steeds vaker inzetten. Kort samengevat is RPO het gedeeltelijk of geheel onderbrengen van recruitmentactiviteiten bij een gespecialiseerde dienstverlener. Ook wij hebben jarenlange ervaring met Inhouse Recruitment en recruitment outsourcing diensten. Wij hebben specifieke expertise op het gebied van de werving van schaarse specialisten en projectgerichte volumewerving in veelal krappe arbeidsmarkten zoals de zorgsector en techniek. Kijk ook eens bij onze succesvolle RPO casussen bij LyondellBasell, Stichting Evean, Eastman Chemical, Rockwool en Majorel.

doe de scanneem contact op

RPO mét Talentnavigation

Talentsourcer heeft dit jaar het TalentNavigationmodel ontwikkeld waardoor wij een bredere dienstverlening aanbieden dan andere spelers op de markt. Door gebruik te maken van het TalentNavigation model richten wij onze RPO in op 5 onderdelen. We brengen de gevraagde doelgroepen in kaart met Talentmapping. Vervolgens hanteren we recruitment marketing om deze doelgroepen bekend te maken met onze opdrachtgever. Natuurlijk zoeken we actief online naar geschikte kandidaten. Onze inhouse-recruiters begeleiden kandidaten door een effectief proces en zorgen ervoor dat bij start er een duidelijk ontwikkelingsprofiel van elke kandidaat is samengesteld.

RPO met Talentsourcer brengt je meer dan alleen het vervullen van openstaande vacatures. Het geeft je een duidelijke richting. Wij richten en optimaliseren het gehele recruitment uitvoeringsproces en dragen het vervolgens weer terug over.

Doe nu de RPO scan en ontvang binnen enkele werkdagen een advies over de toegevoegde waarde van onze RPO vorm voor jouw organisatie.

doe de scanneem contact op