Recruitment Process Outsourcing

By 30 oktober 2019december 27th, 2019Blog

Richt jouw state of the art recruitmentproces in!

Naarmate talent schaarser wordt en vergrijst, zullen bedrijven moeten nadenken of ze meedoen aan ‘the War for Talent’ en het zelf blijven doen of dit uitbesteden aan een specialist. Hetzelfde geldt voor de onzekerheid van de economie. Het ene moment heb je tientallen vacatures, het andere moment moet je een aantal mensen laten gaan. Beheer je dat allemaal met eigen werknemers of doe je dat met een ervaren partij?

Recruitment Process Outsourcing (RPO) betekent voor veel organisaties dé structurele oplossing. RPO is het gedeeltelijk of geheel onderbrengen van recruitment activiteiten aan een derde partij; een specialist. Talentsourcer.

Als specialist op het gebied van Inhouse Recruitment en recruitment outsourcing weten wij als geen ander hoe we schaarse professionals werven en hebben we veel ervaring met project gerichte volumewerving in veelal krappe arbeidsmarkten zoals de zorgsector en techniek. Wij worden dan ook door organisaties ingeschakeld om intern het recruitment op te zetten, te beheren en te coördineren.

Onlangs ontwikkelde we het TalentNavigationmodel waardoor wij een beter schaalbare dienstverlening aanbieden dan andere spelers in deze markt. Door gebruik te maken van het TalentNavigation model richten wij RPO in op vijf onderdelen. Dit zijn de vijf belangrijkste onderdelen van het recruitmentproces.

Benieuwd wat de belangrijkste onderdelen zijn van RPO voor jouw organisatie? Doe de RPO-scan en ontvang binnen enkele dagen een gratis advies op maat!

doe de scan

Voordelen van RPO

  • Snellere doorlooptijden door het stroomlijnen van het recruitmentproces
  • Verbeteren kwaliteit instroom nieuwe kandidaten door snelle opvolging, kennis van de organisatie en de markt
  • Kostenreductie omdat gebruik wordt gemaakt van schaalvoordelen, flexibele contracten en jarenlange recruitment expertise
  • Meer aandacht voor de arbeidsmarktcommunicatie
  • Mogelijkheid om schaalbaar en flexibel te werken

Direct al inzicht in je huidige recruitment uitgaven? Download hier gratis ons Talentsourcer recruitment budgetmodel. Daarmee kun jij de (onverwachte) kosten beperkt houden en bepalen hoe je jouw budget het meest effectief besteedt!

downloaden