Lyondell - Talentsourcer

Over LyondellBasell

LyondellBasell is een van de grootste producerende bedrijven in kunststof, chemicaliën en raffinage ter wereld. Elke dag werken haar medewerkers dag en nacht om de chemicaliën, polymeren, brandstoffen en technologieën die oplossingen bieden voor ’s werelds grootste uitdagingen op een betrouwbare en veilige manier te leveren. LyondellBasell is de toonaangevende producent van oxyfuels wereldwijd, evenals polypropyleen in Noord-Amerika en Europa. LyondellBasell is ook ’s werelds grootste wereldwijde licentiegever van polyolefin-technologieën.

Otto Guth, Interim HR director LyondellBasell

De recruiters van Talentsourcer staan nauw in contact met de hiring manager en voeren een kwalitatief goede dialoog. Hierin managen zij de verwachtingen en zorgen ze met name dat deze realistisch zijn. Talentsourcer gaat niet voor de ‘quick and dirty’ oplossing, maar voor de duurzame hire. Om dit voor elkaar te krijgen zorgen ze voor een zorgvuldige voorbereiding. Zo leveren ze binnen de afgesproken en zeer respectabele time to fill een shortlist van kwaliteit. Dienen de selectiecriteria toch wat aangescherpt te worden? Dan zijn ze flexibel en passen ze de zoektocht aan. Kortom; efficiënt en effectief. Talentsourcer is er niet om de hiring manager te pleasen en gemakkelijk tevreden te houden, maar om daadwerkelijk waarde toe te voegen.

De voordelen voor een organisatie die besluit te gaan samenwerken met Talentsourcer zijn met name de kostenreductie en het houden van de controle. Dankzij de inzet van professionele en ervaren recruiters is het gebruik maken van talloze bureaus niet meer nodig. Dit kan zorgen voor een aanzienlijke kostenreductie. Door het nauwe contact met de inhouse recruiters die pro-actief de interactie op gang houden, blijf je op de hoogte en houd je de controle.

Resultaat: 100% reductie van externe w&s bureaus en een time to fill <70 kalenderdagen

Hierbij toegepaste Talentnavigation modules: