Wij zijn
Talentsourcer

Binnen Talentsourcer heeft iedereen zijn eigen persoonlijkheid, een eigen kijk op de wereld en unieke kwaliteiten. En dat koesteren we. Juist die verschillen maken ons onderscheidend. Het is dan ook onze passie waar wij onze opdrachtgevers in ondersteunen. Talenten vinden en behouden met unieke kwaliteiten die zij nodig hebben om succesvol te zijn nu maar ook in de toekomst.

Wij bekijken vraagstukken op het gebied van talent vanuit meerdere invalshoeken en hiervoor hebben wij ons eigen uniek talentnavigation model ontwikkeld.

Met inlevingsvermogen én kennis van zaken analyseren we de organisatie. De cultuur, het proces en de relevante belangen. We kruipen als het ware in de huid van de door jou gezochte talenten. We combineren wetenschappelijk onderbouwde methodieken met een diepgaand gevoel voor drijfveren en voorkeuren van mensen.

Dat is waar we goed in zijn. Resultaat mét recruitment. Elke dag weer.

Lees meer

En natuurlijk zijn wij een club waar iedere dag met veel plezier en passie gewerkt wordt aan én met talent. We genieten van successen bij onze opdrachtgever en we genieten van elke dag bezig zijn om recruitment te optimaliseren en net iets anders te doen dan anderen. Dat is immers ons talent.

het verhaal van Steven

Doe je mee?

Kijk dan eens op onze vacaturepagina. We hebben interessante vacatures of traineeships op het gebied van Sourcing, Recruiting en Influencer Marketing.

werken bij Talentsourcer